IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Има по-големи заплахи за демокрацията от Путин и Си Дзинпин

Западните правителства трябва да парират агресията на автократите, но спасяването на демокрацията започва у дома

14:30 | 17.10.20 г. 8
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Bloomberg</em></p>

Снимка: Bloomberg

Последна актуализация: 12:39 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

8
rate up comment 0 rate down comment 2
legitim
преди 3 години
7. го е казал изчерпателно. Няма какво да допълня.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
7
rate up comment 4 rate down comment 2
himas@mail.bg
преди 3 години
Когато някой ти казва , лошите не са виновни, че са лоши, а виновни са добрите, щото, видите ли, не вземали мерки срещу лошите, то основното тръшкане не е срещу добрите. Всъщност няма тръшкане. Има гадна, безогледна, първосигнална манипулация. Просто читателят не трябва да се оставя нито за миг, без да му се напомня кои са добрите и кои са лошите. Добрите САЩ и Западна Европа. Лошите - Русия и Китай.Това е идеята на подобни мерзки писания. Това е целта им.Де гиди лицемери, ниедни!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6
rate up comment 5 rate down comment 0
george353
преди 3 години
По-голяма опасност от унищожаването на Джулиан Асандж, Челси Менинг, Едуард Сноудън и другите борци за свобода на словото, няма. Това показва на какво е способна тъмната страна за да прикрие своите военни престъпления и корупционни схеми.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5
rate up comment 3 rate down comment 0
scott
преди 3 години
ей сегинка, тукана в тоз коментар, ше ви кажем що демокрационът на западът нещо не успева!ЩОТО ДЪРТИТЕ ЕВРЕИ РЕШИХА ДА ПУСНАТ БЕЗЧЕСТИЕТО БЕЗКРАЙНО ПЕЧАТАНЕ НА ПАРИ НАРЕЧЕНО "КОЛИЧЕСТВЕНИ УЛЕСНЕНИЯ" И ДА ИЗБЕГНАТ ВОЙНАТА! Сега, уважаеми евреи, ше получите и безчестието и войната. Чрез количествените размазахте ПАЗАРЪТ! ФЕД назначава успелите бизнесмени и заличава тези с добри идеи, но КОНКУРЕНТИ.Къв сатна резултатът? Чиста форма на соцялизъм и държавно планиране! При това, не на петилетки а планирано върху безкраен разтеж, потребление и върху лигавата страна на човека, увеличаващо егото му до безкрай. Е, СОРКА, ТАЗ СИСТЪМ НЕМА НИЩО ОБЩО С ДЕМОКРАЦИОНЪТ. ВАЙМАРСКА РЕПУБЛИКА И ВИКАТ.Ено примерче за обосновка: Тръмпът ти се разболева внезапно, силно и скоротечно от ковид след дебатът с байдън. За западното ухо това е такава трагедия......................*** ДАЙ ДА НЕ АТАКУВАМЕ БОЛНИЯ ЧОВЕК, ШЕ ЗЕМЕ СЕ ЗЛЕПОСТАВИМЕ. ДА НАПРАИМ ПАРАД В ЕНГОВА ЧЕСТ?За човек израснал в соцпропагандата това изглежда така: тръмполината загуби дебете с байдън? Ко ше предизвика пауза и съжаление след тълпата? АЙДЕ ЗАРАЗЕН С КОВИД-ПРОПАГАНДНО. Парираме атаки, следва чудодейно изцеление и масирана КОНТРААТАКА! Нещо демократично тук?ТОВА УВАЖАЕМИ, Е НОМЕРЪТ НА КАЛИГУЛА. Престорил са на мъртъв, а после обявил на римските граждани, че "е родил сам себе си" И ВЕЧЕ Е БОГ-ПРИЖИВЕ, КОЙТО ИЗИСКВА И БОЖЕСТВЕНИ ПОЧЕСТИ ОТ ТЕХ.Нещо демократично и тук?Запада просто ВЕЧЕ НЕ ВИЖДА ЯСНО КАРТИНКАТА. ЗАСЛЕПЕН ОТ НАПЕЧАТАНИ ПАРИ И БИПОЛЯРНО ПОТРЕБЛЕНИЕ. У ДРУГ ПОСТ ШЕ ВИ ПИШЕМ /АКО ИМА ПРОВОКАЦИОН8 какво наричем "биполярно потребление".
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4
rate up comment 1 rate down comment 5
cyclop
преди 3 години
"либералните ценности", тези, които унищожават западната цивилизация в момента ли? Западната цивилизация, вече известна като "Бяла патриархия"? Новговор much?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 7 rate down comment 6
Императорът
преди 3 години
Гнъсна статия, написана от поредното гнъсно човече. Какво е пък това чудо: "автократ"? Явно това значи: държавник, който има подкрепата на своя народ !!! Защото самите западни политолози признават, че зад Вовата, и Виктор стоят огромното мнозинство руснаци и унгарци !!! КЪДЕ ВИ Е ПРОБЛЕМЪТ ТОГАВА, СКОТОВЕ? Как тогава да наречем извратенякът макарон, който бе турен президент след гнъсно и неприкрито манипулирани избори и реално е узурпатор? Иначе е ясно какво искат - начело на Русия да застане някой мерзавец и национален предател - например дегенератът навални, който да предаде страната си на "демократичния свят" - т.е. на САЩ, като голедна пуйка, вързана с панделка - ама няма да бъде тяхната !!! Това пък за "либералните ценности" е съвсем смешно - виждаме ги в пълния им спектър на запад - от извратеняшките паради (вече има такива и за ДЕЦА), до носителите на либерални ценности, които палят и рушат и убиват хора из американските градове !!! На самите западни хора вече им е омръзнало до смърт от "либерални ценности4 или поне на нормалните от тях !!! Някои много бързо забравят как в края на мандата на жалкото обонго, Вовата имаше по-висок рейтинг от него - тоест повече американци искаха за президент ПУТИН, вместо кеийската мармозетка, дето им съсипа държавата !!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 9 rate down comment 0
bgMan
преди 3 години
Да не се бърка пеерастиятаа с демокрацията.Както в други подобни случаи пеераситее като земат власт някъде и стават най-големите расисти и сегрегати спрямо тези, които не ги одобряват.Из нашите географски ширини те никога няма да бъдат фактор.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 5 rate down comment 4
ing5rov
преди 3 години
"Където и да погледнете, самозвани силови лидери се подиграват на либералните ценности."Че то туй ценности ли са ?! Освен за подигравка за друго не стават ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още